Cv lekkage

Heeft u last van een lekkage van uw cv-ketel in Rotterdam?  Maak dan snel een afspraak. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het te verhelpen!

Cv-lekkage

Een cv-ketel speelt een essentiële rol in uw woning. Niet alleen tijdens de koude wintermaanden, maar ook in de zomermaanden. Dankzij de cv-ketel kunt u een warm bad nemen of de verwarming aanzetten. Niemand zit dan ook te wachten op een cv-lekkage. Als u dan toch problemen ondervindt met uw cv-ketel, dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Het liefst natuurlijk nu.

Gelukkig kunt u te allen tijde terecht bij de loodgieter in Rotterdam, Oomen Loodgieters is uw expert op het gebied van al uw loodgieterswerkzaamheden. Neem gerust contact met op voor meer informatie of om een loodgieter te laten langskomen.

Mogelijke oorzaken cv-lekkage

Een cv-lekkage kan verschillende oorzaken hebben en kan op diverse plekken lekken. Hieronder hebben we de meest voorkomende oorzaken van cv-lekkages voor u op een rijtje gezet:

  • Lekkende vulkraan van de cv-ketel. Eigenlijk is een lekkende vulkraan de minst gevaarlijke cv-lekkage. Veel mensen laten de vulslang na het bijvullen van de ketel zitten en vergeten per ongelijk om de kraan dicht te draaien. Na verloop van tijd kan dit gaan lekken.
  • Ouderdom of slijtage. Ook veroudering of slijtage kan de oorzaak zijn van lekkage van de ketelkraan. U kunt dit probleem eenvoudig oplossen door de kraan goed uit te zetten, het leer te vervangen of een nieuwe kraan te installeren.
  • Lekkend condenswater. Uw cv-ketel kan ook lekken bij de afvoerbuis. Deze is bedoeld om het condenswater af te voeren, wanneer deze verstopt is, dan zoekt het de weg van de minste weerstand. Er ontstaat altijd ergens een lek. Bij dit probleem dient u altijd een cv-monteur in te schakelen om het probleem te verhelpen.
  • Lekkende cv-ketel koppeling. Is een koppeling in uw cv-ketel groen of bruin uitgeslagen, dan duidt dit op roest, wat altijd door water veroorzaakt wordt.  De koppeling in kwestie is waarschijnlijk niet goed geplaatst of beschadigd. Probeer eerst de lekkende koppeling vast te draaien. Maar pas op! Vast staat vast. Gebruik geen brute kracht. Het lek wordt waarschijnlijk erger. Werkt het vastdraaien niet? Dan moet u de lekkende koppeling vervangen door een nieuwe koppeling.

Uw cv-lekkage verhelpen in Rotterdam en omgeving

Een cv-lekkage is altijd vervelend. Gelukkig is loodgieter in Rotterdam – Oomen Loodgieters voor spoed bereikbaar. Ook in de avonduren of weekenden kunt u altijd gebruik maken onze diensten.

Onze loodgieters zijn altijd snel ter plaatse en beschikken over de juiste apparatuur en jarenlange ervaring om uw probleem snel te verhelpen. Al onze loodgieters zijn ware vakmannen en voorzien van gecertificeerde diploma’s om het vakbekwaam te kunnen uitvoeren!

cv-lekkage

Waarom kiest u voor ons? 

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Scherpe prijs-kwaliteit
  • Gecertificeerde vakmensen
  • Snelle service

Bel nu de loodgieter in Rotterdam

Call Now Button