Last van een lekkage in Rotterdam?

Vakkundig uw lekkage laten verhelpen in Rotterdam? Oomen Loodgieters helpt u graag!

Waar bevindt uw lekkage zich?

Hulp nodig bij een gaslekkage? Neem vandaag nog contact op!

Gaslekkage Rotterdam – Lekkages lossen wij op

Hangt er een gaslucht in uw woning in Rotterdam? Zet dan direct ramen en deuren open om de boel te ontluchten. Veel mensen laten het hierbij zitten en ondernemen verder geen actie. Dit is echter niet verstandig. De kans is namelijk groot dat u te maken heeft met een gaslekkage. Doordat een gaslekkage grote gevolgen kan hebben, is het verstandig direct een loodgieter in te schakelen wanneer u een gaslucht ruikt. Een loodgieter kan uw gaslekkage in Rotterdam namelijk verhelpen en ervoor zorgen dat u weer met een veilig gevoel in uw woning kunt verblijven.

Zo herkent u een gaslekkage

Wanneer er een gaslucht hang in uw woning, hoeft dit nog niet direct te betekenen dat er ook daadwerkelijk sprake is van een gaslekkage. De kans is echter wel aanwezig. Ontlucht de boel en ga vervolgens direct op onderzoek uit. Mogelijk bent u vergeten het gasfornuis dicht te draaien, maar dit is niet aannemelijk. Misschien zit er wel een scheurtje in de gasleiding of -slang. Hierdoor kan er namelijk makkelijk gas ontsnappen. Heeft u het vermoeden dat er ergens een scheurtje zit? Smeer dan wat afwasmiddel op de leiding of slang. Ontstaan er belletjes? Dan is er inderdaad sprake van een lek. Schakel in dat geval onze loodgieter in om de gaslekkage in Rotterdam te verhelpen.

Loodgieter gaslekkage laten verhelpen

Een gaslekkage is een serieus probleem. Het is dan ook aan te raden om dit op professionele wijze te laten verhelpen. Schakel daarom onze loodgieter in wanneer u te maken heeft met een gaslekkage in Rotterdam. Onze loodgieter weet namelijk precies hoe hij te werk moet gaan bij het repareren van deze lekkage. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het kapotte deel van uw gasleiding vervangen, zodat u niet nogmaals te maken krijgt met een gaslekkage op dezelfde plek. Probeer niet zelf uw lek te dichten, want vaak keert de gaslekkage dan snel weer terug.

Bij gaslekkage in Rotterdam met spoed een loodgieter inschakelen

Wanneer u te maken heeft met een gaslekkage in Rotterdam, loopt u gevaar. Indien u niets doet, kan er op den duur zelfs een explosie plaatsvinden. Reden genoeg dus om direct een beroep te doen op onze loodgieter. Bij een gaslekkage in Rotterdam kunt u met spoed onze loodgieter inschakelen. Zodra u contact met ons opneemt, sturen wij direct iemand naar u toe om het lek te dichten. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over explosiegevaar en daarnaast is de kans dat het lek terugkeert minimaal.

Hulp nodig bij een lekkage aan uw kraan? Neem vandaag nog contact op!

Lekkage kraan – Lekkages lossen wij op

Voor veel mensen vormt een lekkage een van de grootste ergernissen in hun woning, naast bijvoorbeeld een lekkage of een probleem met de cv-ketel. Om dergelijke problemen op te lossen kunt u de hulp inschakelen van een loodgieter. Zeker bij een lekkage is het belangrijk om de bron hiervan snel te vinden, zodat u de waterschade bij een lekkage zo klein mogelijk kunt houden. Voor het verhelpen van een lekkende kraan in Rotterdam en omgeving bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres! Evenals voor het installeren van een nieuwe kraan, of het onderhouden van uw kraan.

Oorzaken van een druppende kraan

Een lekkende kraan in uw woning wordt vaak veroorzaakt door een scheurtje in het rubbertje in de kraan, waarlangs het water naar buiten kan sijpelen. 

Ook kan er rond de afvoer van uw kraan een beschadiging zijn ontstaan, waardoor het water ontsnapt. Als gevolg hiervan kan er waterschade ontstaan rond uw leiding, of aan uw aanrecht. Voorkom dit door tijdig de hulp in te schakelen van een loodgieter.

Een druppende kraan vervangen

Wanneer de schade te groot is om te repareren, kunt u ook besluiten uw lekkende kraan te vervangen voor een nieuw model. Onze loodgieter heeft verschillende kranen beschikbaar, zodat wij u direct van een nieuwe kraan kunnen voorzien. Er zijn verschillende soorten kranen verkrijgbaar, u wilt in de keuken wellicht een ander model kraan dan in uw badkamer. Immers, ook voor installatiewerk bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres!

Hulp nodig bij een plafond lekkage? Neem vandaag nog contact op!

Plafond lekkage Rotterdam – Lekkages lossen wij op

Hebt u een plafond lekkage? Bijvoorbeeld omdat er een waterleiding in een verdiepingsvloer is gesprongen? Dat is natuurlijk heel vervelend en kan voor de nodige schade zorgen. In de meeste gevallen valt een plafond lekkage niet zo snel op. Het kan namelijk zijn dat er wel een lekkage in het plafond zit, maar dat er nog geen water uit het plafond naar beneden stroomt. Vaak ontdekt u de lekkage pas als er een vochtplek op het plafond zichtbaar is. Het is belangrijk dat op het moment dat u een vochtplek ontdekt, u direct contact opneemt met een specialist. Zo kan de lekkage namelijk snel worden opgespoord en hersteld. Het beste is om dit door een van onze loodgieters uit te laten voeren.

Beperk schade door direct actie te ondernemen

Veel mensen ondernemen niet direct actie als ze een vochtplek op het plafond zien. Met alle gevolgen van dien. Want de schade als gevolg van de lekkage wordt alsmaar groter. Maar ook als u wel direct in actie komt, weet u dan wat u moet doen? Vooral bij een lekkage in het plafond is het namelijk vrij lastig om de plafond lekkagebron te detecteren. In plaats van het onnodig openbreken van het plafond kunt u beter een van onze loodgieters inschakelen. Zij beschikken over de juiste apparatuur om de lekkagebron te detecteren. Op die manier voorkomt u veel waterschade en vervolgschade.

Wat kunt u zelf doen bij een plafond lekkage?

De oorzaak vinden kunt u beter overlaten aan een vakman. Maar maak in ieder geval altijd goede foto’s van de zichtbare schade. Zodoende kunt u schadeverhalen bij uw verzekering. Maar let op want als verzekerde bent u bij alle verzekeraars verplicht om direct schadebeperkende maatregelen te ondernemen. Neem bij waterschade altijd direct contact op met uw verzekeraar voor advies over wat u het beste kunt doen.

Hulp bij plafond lekkage

Een lekkage is altijd vervelend, zo ook een lekkage aan het plafond. Met name omdat het lastig is om de bron te detecteren kunt u dus het beste een van onze loodgieters inschakelen. De loodgieters van Oomen Loodgieters staan voor u klaar om de lekkage aan het plafond direct te verhelpen. Dankzij onze speciale hulpmiddelen, hoeven onze loodgieters vaak geen hak- en breekwerk te gebruiken om de lekkage op te sporen. U kunt ons overigens inschakelen voor allerlei soorten lekkages in en om uw woning. Ook voor verstoppingen kunt u te allen tijde bij ons terecht.

Hulp nodig bij een lekkage in uw badkamer? Neem vandaag nog contact op!

Badkamer lekkage Rotterdam – Lekkages lossen wij op

Hebt u last van een lekkage in de badkamer? Uiterst vervelend voor u, want een lekkage kan er namelijk voor zorgen dat u uw toilet, douche of bad niet meer kunt gebruiken. Bovendien kan een lekkage een overstroming veroorzaken. Een lekkage in de badkamer, is een van de meest voorkomende lekkages in huis. Dit omdat er in de badkamer vaak en veelvuldig gebruik wordt gemaakt van water. Daarnaast lopen de meeste leidingen naar de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan de cv-leidingen, de warm en koud water toevoerleidingen en de afvoerleidingen. Al deze leidingen kunnen een lekkage veroorzaken.

Bronnen van lekkage in badkamer

Een lekkage in de badkamer is doorgaans heel vervelend, met name omdat de muren en vloeren vaak uit tegels bestaan. Toch zult u eerst de bron van de lekkage in uw badkamer moeten achterhalen. De bron van een lekkage in badkamer kan heel divers zijn. Denk hierbij aan waterleidingen, radiatoren, afvoerpijpen, kranen enz.

Als het gaat om een lekkage veroorzaakt door een mengkraan of kraan, dan is dit relatief eenvoudig te verhelpen. Een lekkage aan de waterleidingen en afvoeren die achter de muren of onder de vloeren weg gewerkt zijn, is moeilijker te repareren. Een lekkage opsporen is in dit soort gevallen extra lastig. Gelukkig beschikken onze loodgieters over de juiste apparatuur om ook lekkages in de vloeren of muren te detecteren.

Lekkage in badkamer laten verhelpen

Heeft u last van een lekkage in de badkamer? Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk het probleem laat verhelpen. Zo voorkomt u verdere waterschade en onnodige kosten. Wij snappen hoe vervelend dat is en al helemaal als u lang moet wachten voordat er een loodgieter langs kan komen. Daarom maken we altijd zo snel mogelijk een afspraak, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een betrouwbare loodgieter in Rotterdam.

Omdat al onze loodgieters ervaren en deskundig zijn, kunnen zij vrijwel elk probleem direct voor u oplossen. Naast het feit dat de loodgieters altijd beschikken over de juiste apparatuur hebben zij ook de kennis om het probleem snel te herkennen. Ze vinden altijd een goede oplossing om het probleem te verhelpen. Voor zowel lekkages als verstoppingen kunt u ook gebruik maken van onze spoedservice. Zo wordt u met spoed geholpen. Dus last van een lekkage in uw badkamer, wacht niet langer, maar neem snel contact met ons op.

Hulp nodig bij een dakgoot lekkage? Neem vandaag nog contact op!

Dakgoot lekkage Rotterdam – Lekkages lossen wij op

Heeft u een lekkage aan uw dakgoot? Heel vervelend voor u. Een lekkage dakgoot kan ernstige waterschade aan uw huis veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan vocht en schimmel op uw muren of plafond. Het kan ook uw waardevolle spullen beschadigen, zoals oude fotoalbums die u op uw zolder hebt liggen. Met elke regenbui wordt de waterschade groter en groter. Daarom is het van groot belang om snel te handelen bij een lekkage aan uw dakgoot. Gelukkig kunt u te allen tijde terecht bij de loodgieter in Rotterdam – Oomen Loodgieters, zij zijn uw expert op het gebied van allerlei soorten loodgieterswerk. In het geval van een lekkage aan uw dakgoot zijn de loodgieters snel in staat om de lekkage te detecteren en ook onmiddellijk te repareren. De loodgieter kan lekkages snel detecteren en uw riolering onmiddellijk repareren.

Oorzaken van dakgoot lekkage

Een lekkage aan uw dakgoot kan op veel manieren worden veroorzaakt. De meest voorkomende oorzaken hiervoor zijn:

  • Uw dakgoot is verstopt. Bijvoorbeeld door bladeren of door andere viezigheid die in de dakgoot terecht zijn gekomen. Hierdoor kan het regenwater niet afgevoerd worden het water zoekt vervolgens een andere manier.
  • Uw dakgoot zit los. Door ouderdom of een ongelukje kunnen dakgootcomponenten soms losraken. Hierdoor stroomt het regenwater ongecontroleerd naar beneden.
  • Uw dakgoot lekt. Meestal is ouderdom de boosdoener van een lekkende dakgoot. Daarnaast kan slijtage of verstoppingen ook leiden tot een lekkage van uw dakgoot.
  • Uw dakgoot vertoont corrosie. Vooral bij zinken dakgoten komt corrosie vaak voor. Door de corrosie ontstaan er na verloop van tijd kleine gaatjes in de dakgoot, welke uiteindelijk kunnen leiden tot een lekkage.

Hulp bij lekkage dakgoot

In sommige gevallen kunt u proberen om zelf de lekkage te repareren. Vooral als uw dakgoot niet al te hoog zit. Maar onderschat het niet, zelfs als de dakgoot niet heel hoog zit, is het niet heel eenvoudig om uw dakgoot te repareren. Eigenlijk is ons advies om hier altijd een expert voor in te schakelen. De loodgieter in Rotterdam – Oomen Loodgieters staat voor u klaar om zijn expertise en jarenlange ervaring voor u in te zetten en uw probleem snel te verhelpen.

Omdat onze loodgieters ware vakmannen zijn, jarenlange ervaring hebben en beschikken over de juiste apparatuur, hebben ze uw lekkage zo weer gefikst. Ook als u in de avonduren of in het weekend te maken krijgt met een lekkage, kunt u rustig contact opnemen met Oomen Loodgieters. Zij staan 24/7 voor u klaar om elk probleem snel en deskundig te verhelpen. Dus wacht niet langer, maar neem direct contact op.

Hulp nodig bij een lekkage aan uw balkon? Neem vandaag nog contact op!

Balkon lekkage Rotterdam – Lekkages lossen wij op

Een lekkend balkon is uiterst vervelend. Woont u in een appartement, dan zal het uw onderburen ook irriteren. Door een lekkage op het balkon, kan de verf loslaten en kan zelfs het gipswerk naar beneden vallen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over al het water dat overal doorheen gaat en zelfs bij uw benedenburen terecht kan komen. Het meest vervelende aan dit is dat het water de betonconstructie kan aantasten, met alle consequenties van dien.

Lekkage balkon – onderneem direct actie

Als u te maken hebt met een lekkage op uw balkon, dan is het van essentieel belang dat u direct maatregelen neemt. Als u de schade door uw verzekeringsmaatschappij vergoed wilt krijgen, dan bent u verplicht om direct maatregelen te treffen om de schade te beperken. Heeft u te maken met een grote lekkage op uw balkon, dan kunt u het beste direct de hoofdwaterkraan dichtdraaien. Dit voorkomt nog meer waterlekkage en grotere schade. Daarom doet u zichzelf en uw portemonnee een groot plezier om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen.

Hulp bij lekkage op balkon

In sommige gevallen kunt u zelf ontdekken waar de lekkage zich bevindt, maar in sommige gevallen is het nodig om hier een expert voor in te schakelen. De loodgieter in Rotterdam – Oomen Loodgieters is uw expert op het gebied van loodgieterswerk in Rotterdam en omgeving.

De loodgieters staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen met een lekkage. Al onze loodgieters zijn ware vakmannen, hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis en juiste apparatuur om de lekkage te verhelpen. Dankzij de spoedservice kunt u 24/7 bij ons terecht. Dus hebt u last van een lekkage op uw balkon of ergens anders in uw woning, neem dan snel contact met ons op. Ook voor het maken van een afspraak of voor advies over bepaald loodgieterswerk, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Waarom kiest u voor ons? 

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Scherpe prijs-kwaliteit
  • Gecertificeerde vakmensen
  • Snelle service

Bel nu de loodgieter in Rotterdam

Call Now Button