Loodgietersproblemen? Bel de loodgieter in Schiemond!

Oomen Loodgieters is uw ervaren loodgieter in Schiemond. Neem direct contact op en schakel ons in.

Loodgieterswerkzaamheden

Wij verzorgen diverse loodgieterswerkzaamheden zodat wij u altijd verder kunnen helpen met uw probleem!

Scherpe prijs-kwaliteit

Onze loodgieters hanteren een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor leveren wij kwaliteit voor een scherpe prijs!

Gecertificeerde vakmensen

Onze vakmannen staan altijd voor u klaar. Zij zijn voorzien van gecertificeerde diploma’s om het vak bekwaam te kunnen uitvoeren!

Snelle service

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 20:00 en op zaterdag van 12:00 – 16:00. Hierdoor bieden wij u een snelle service aan waarbij we direct een afspraak inplannen!

9

Over ons

  • Oplossen cv storingen
  • Direct hulp bij lekkages
  • Aanleg sanitair
  • Leidingwerk
  • Spoedservice
  • Pinnen of contact betalen
Loodgieter Schiemond

Loodgietersproblemen? Bel de loodgieter in Schiemond!

Hoewel u hoopt dat het u niet overkomt, kunt u met verschillende loodgietersproblemen in huis te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een lek in uw afvoer, een lekkage rond uw leidingen of een storing in de cv-ketel. Voor het oplossen van deze loodgietersproblemen kunt u op de hulp van onze betrouwbare loodgieter in Schiemond rekenen. De loodgieter in Schiemond heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen binnen en buiten woningen.

U kunt echter niet alleen voor het oplossen van problemen op de hulp van onze loodgieter in Schiemond rekenen. Ook bieden we u hulp bij het installeren van nieuwe loodgieterselementen in huis, het onderhouden van bestaande loodgieterselementen, enzovoorts. Het is van groot belang dat u dit onderhoud regelmatig uitvoert, om nare complicaties tegen te gaan.

Hulp van de loodgieter in Schiemond met spoed

Er zijn situaties waarbij u niet tot een volgende werkdag kunt wachten met het inschakelen van de hulp van onze loodgieter in Schiemond. Dit geldt bijvoorbeeld voor een lekkage binnen uw woning, waarbij de lekkage zo spoedig mogelijk verholpen moet worden.

Wanneer de lekkage niet direct verholpen zou worden, zou dit voor een ernstige waterschade aan uw woning kunnen zorgen. Het kost vaak al snel enkele weken tot zelfs maanden, alvorens de waterschade hersteld is. Ook bij een probleem in uw afvoer wilt u zo snel mogelijk geholpen worden door onze loodgieter in Schiemond. De loodgieter kan uw afvoer onder een hoge druk doorspuiten, waarmee problemen letterlijk voor u worden opgelost.

Tip: laat uw afvoer eens per twee jaar preventief doorspuiten door een loodgieter. Het doorspuiten van de afvoer voorkomt dat een beginnende verstopping tot een serieus probleem uitgroeit. Ook doet u er verstandig aan om uw leidingwerk regelmatig preventief te controleren op lekkages.

Installatieklussen voor onze loodgieter

Naast de verschillende onderhouds- en reparatieklussen die onze loodgieter in Schiemond voor u uit kan voeren, kunnen we u ook helpen bij installatieklussen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen of een cv-ketel. Vooraf geven we u advies over de mogelijkheden die u hierbij heeft, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning helpen we u tevens graag bij het aansluiten van de nieuwe leidingen. Het aanleggen van leidingen is een lastige klus, die op een heel nauwkeurige wijze moeten worden uitgevoerd. Zo voorkomt u dat er lekkages rond de leidingen ontstaan!

Bel nu de loodgieter in Schiemond

Call Now Button