Over ons

Wilt u meer weten over Oomen Loodgieters, de loodgieter uit Rotterdam?

Oomen Loodgieters, specialist uit de regio

Oomen Loodgieters, de loodgieter uit Rotterdam, is een bekende naam in de regio. Wij zijn specialist op het gebied van allerlei soorten loodgieterswerkzaamheden, zoals lekkages, cv-ketel storingen en verstoppingen. Geen klus is ons te gek, we nemen zowel kleine als grote installatieklussen aan. We zijn actief in Rotterdam Centrum, Rotterdam-Noord, Rotterdam Alexander, Berkel en Rodenrijs, Barendrecht, Schiedam, Schiemond, Spangen, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Vlaardingen, Krimpen aan den IJssel, Naaldwijk en Kralingen.

Vakbekwame werknemers en uitstekende service

Onze vakbekwame werknemers hebben jarenlange ervaring in het loodgieters vak. Ze zorgen ervoor dat elke installatie vlekkeloos verloopt en hebben daarnaast een betrouwbare en persoonlijke aanpak. De klant staat hierin centraal, er wordt altijd naar u geluisterd. Wij zijn door onze veelzijdigheid in staat om een groot scala aan diensten te verlenen, zodat wij uw probleem vrijwel altijd kunnen oplossen.

Snelle oplossing van uw probleem is belangrijk

Wij begrijpen hoe vervelend het is als u dagen op een loodgieter moet wachten, daarom maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Hiermee hoeft u nooit lang te wachten op een loodgieter in Rotterdam. Heeft u direct hulp nodig en zoekt u een snelle en betrouwbare loodgieter met verstand van zijn vak? Bel Oomen Loodgieters direct, dan staan wij klaar!

Actief voor zowel particulieren als zakelijke klanten

Heeft u een loodgietersprobleem in de regio Rotterdam? Schroom dan niet om contact op te nemen met Oomen Loodgieters uw installatie expert! Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten en helpen u graag op deskundige wijze!

Waarom kiest u voor ons? 

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Scherpe prijs-kwaliteit
  • Gecertificeerde vakmensen
  • Snelle service

Bel nu de loodgieter in Rotterdam

Call Now Button