De loodgieter van Krimpen aan den IJssel

Oomen Loodgieters is uw ervaren loodgieter in Krimpen aan den IJssel. Neem direct contact op en schakel ons in.

Loodgieterswerkzaamheden

Wij verzorgen diverse loodgieterswerkzaamheden zodat wij u altijd verder kunnen helpen met uw probleem!

Scherpe prijs-kwaliteit

Onze loodgieters hanteren een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor leveren wij kwaliteit voor een scherpe prijs!

Gecertificeerde vakmensen

Onze vakmannen staan altijd voor u klaar. Zij zijn voorzien van gecertificeerde diploma’s om het vak bekwaam te kunnen uitvoeren!

Snelle service

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 20:00 en op zaterdag van 12:00 – 16:00. Hierdoor bieden wij u een snelle service aan waarbij we direct een afspraak inplannen!

9

Over ons

  • Oplossen cv storingen
  • Direct hulp bij lekkages
  • Aanleg sanitair
  • Leidingwerk
  • Spoedservice
  • Pinnen of contact betalen
Loodgieter Krimpen aan den Ijssel

De loodgieter in Krimpen aan den IJssel

Met de heftige regenbuien die Nederland en Krimpen aan den IJssel de laatste jaren steeds vaker teisteren, is het prettig te weten dat al het water in en om uw huis een goede weg kan vinden. Is uw woning 100 procent waterdicht? Is de riolering in orde en kan het water uit douche en toilet goed weg? Loodgietersbedrijf Ommen, de loodgieter in Krimpen aan den IJssel, kan u hierbij helpen.

Diensten van uw loodgieter

Het is een cliché, maar nog altijd de waarheid: goed onderhoud voorkomt schade en daarmee grotere kosten. Laat dus regelmatig uw riolering controleren door een loodgieter uit Krimpen aan den IJssel. Is het toilet niet verstopt? Loopt het afvalwater van de wasmachine wel goed weg? Voor u het weet is er iets mis, krijgt u  een lekkage en staat uw huis blank. Dan is de schade niet te overzien.

Preventieve controles kunnen veel ellende voorkomen. Laat uw leidingen regelmatig nakijken door de loodgieter in Krimpen aan den IJssel. Hij constateert het als er onverhoopt iets niet in orde is en kan dit repareren voor de situatie verergert.

Dat geldt ook voor uw CV-installatie. Voor een optimaal rendement laat u die liefst minimaal eens per jaar nakijken en schoonmaken door een loodgieter uit Krimpen aan den IJssel. Een reparatie brengt hogere kosten met zich mee. Als u midden in de winter een kapotte ketel heeft, bent u veel verder van huis.

Aanleg sanitair

Ook voor de aanleg van nieuwe installaties is de loodgieter in Krimpen aan de IJssel de aangewezen persoon. Hij kan leidingen aanleggen of verplaatsen voor een nieuwe badkamer en een nieuwe CV-ketel installeren.

Ook bij spoed

Heeft u kortom hulp nodig, al dan niet met spoed, aarzel niet en neem contact op met een loodgieter in Krimpen aan den IJssel. Hij komt graag bij u thuis kijken om het werk in te schatten en maakt alvorens hij aan de slag gaat een scherpe offerte. Bij spoed is uw loodgieter goed bereikbaar in Krimpen aan den IJssel.

Bel nu de loodgieter in Krimpen aan den IJssel

Call Now Button