De loodgieter in Rotterdam-Noord

Oomen Loodgieters is uw ervaren loodgieter in Rotterdam-Noord. Neem direct contact op en schakel ons in.

Loodgieterswerkzaamheden

Wij verzorgen diverse loodgieterswerkzaamheden zodat wij u altijd verder kunnen helpen met uw probleem!

Scherpe prijs-kwaliteit

Onze loodgieters hanteren een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor leveren wij kwaliteit voor een scherpe prijs!

Gecertificeerde vakmensen

Onze vakmannen staan altijd voor u klaar. Zij zijn voorzien van gecertificeerde diploma’s om het vak bekwaam te kunnen uitvoeren!

Snelle service

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 20:00 en op zaterdag van 12:00 – 16:00. Hierdoor bieden wij u een snelle service aan waarbij we direct een afspraak inplannen!

9

Over ons

  • Oplossen cv storingen
  • Direct hulp bij lekkages
  • Aanleg sanitair
  • Leidingwerk
  • Spoedservice
  • Pinnen of contact betalen
Loodgieter Rotterdam-Noord

De vakkundige loodgieter in Rotterdam-Noord

Heeft u een lek ontdekt? Zijn uw pijpen kapot of staat u kelder onder water? Of wilt u juist preventieve zorg door het installeren, repareren of vervangen van uw CV-ketel? Bij Oomen Loodgieters bent u van harte welkom. Wij werken al jarenlang als loodgieter in Rotterdam-Noord en werken samen met een team van gemotiveerde, professionele en vakkundige loodgieters die u graag te dienst willen staan. Daarnaast is klanttevredenheid voor ons het hoogste goed, waardoor u kunt rekenen op de beste dienstverlening tegen een goede prijs!

Snel een loodgieter in Rotterdam-Noord nodig?

Zit er een lekkage in uw toilet en spoelt het niet meer goed door? Is er een leiding gesprongen en staat nu uw kelder onder water? Of doet de verwarming het niet meer en vermoedt u dat er een probleem is met de CV-ketel? 

Laat ons dit voor u opknappen, snel en op een professionele manier. Met zulke problemen wilt u natuurlijk niet dagenlang op een loodgieter wachten. Wij kunnen u al binnen enkele momenten te hulp schieten. Onze spoedservice verzekerd u ervan dat u ons altijd bereiken kunt en wij binnen een aantal minuten al ter plaatse zijn.

Vakkundig en betrouwbaar

Met onze snelle en vriendelijke dienstverlening laten wij zien dat klanttevredenheid een prioriteit voor ons is. Onze goed opgeleide teamleden knappen het werk snel op, zodat u weer uw dag kunt oppakken. Bel ons daarom vandaag nog voor de snelste service in Rotterdam-Noord!

Bel nu de loodgieter in Rotterdam-Noord

Call Now Button