Installatiewerk

Wij verrichten diverse soorten installatiewerk in de omgeving van Rotterdam. Bel vandaag nog voor een afspraak!

Installatiewerk in Rotterdam uit laten voeren

Installatiewerk in Rotterdam en omgeving is een van de werkzaamheden die onze loodgieters voor u kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om het installeren van nieuw sanitair in uw badkamer, of bijvoorbeeld om het aanbrengen van een nieuwe cv-ketel in uw woning, onze loodgieters helpen u er graag mee verder. Door onze expertise in verschillende vormen van installatiewerk, kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Daarbij geven we u graag een passend advies op maat, als u meer wilt weten over bijvoorbeeld de mogelijkheden in cv-ketels.

Hulp bij installatiewerk in Rotterdam

In Rotterdam voeren we verschillende vormen van installatiewerk voor u uit, waarvan het installeren van nieuw sanitair en een nieuwe cv-ketel de meest voorkomende vormen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe wc, een nieuwe douche of de gootsteen op een andere plek? Wij zorgen dat uw nieuwe sanitair aansluit bij de huidige plek van uw afvoer en leidingen, of kunnen deze voor u verleggen als dat noodzakelijk blijkt te zijn. Zo heeft u bij ons een totaalpakket!

Installatiewerk Rotterdam

Verschillende soorten installatiewerk in Rotterdam

U kunt begrijpen dat de term ‘installatiewerk’ een breed begrip is. Daarom lichten we de verschillende soorten werkzaamheden voor u toe.

1. Alles rondom uw cv-ketel

Allereerst alles rondom uw cv-ketel. Steeds meer mensen stappen tegenwoordig over op een zogenaamde combiketel, waarbij een losse cv-ketel en boiler worden gecombineerd. Een combiketel vergt minder onderhoud, is energiezuiniger in zijn gebruik en een combiketel is makkelijker te installeren. Ook bij een nieuwe woning kunt u de overstap maken naar een dergelijke ketel.

2. Leidingwerk

Het installatiewerk in Rotterdam bevat ook al uw leidingwerk. Bent u aan het verbouwen en moeten er nieuwe leidingen aangelegd worden? U kunt bij ons terecht!

3. Sanitair

Wij kunnen u ook helpen met de installatie van uw sanitair. Denk hierbij aan het aanleggen van een geheel nieuwe badkamer. Maar ook met kleinere klussen komen we u helpen. Zoals het aanleggen van een nieuwe afvoer, dit is lastiger dan dat het klinkt, we helpen u daarom graag!

4. Warmtepomp

We installeren ook graag uw nieuwe warmtepomp. Hiermee maakt u uw woning een stuk duurzamer door het gebruik van aardgas te verminderen. Vaak kunt u voor de aanschaf van een warmtepomp ook subsidie krijgen.

Heeft u een betrouwbare en ervaren loodgieter nodig voor het uitvoeren van installatiewerk in uw woning in Rotterdam? Wij staan voor u klaar!

Waarom kiest u voor ons? 

  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Scherpe prijs-kwaliteit
  • Gecertificeerde vakmensen
  • Snelle service

Bel nu de loodgieter in Rotterdam

Call Now Button