De loodgieter in Spangen

Oomen Loodgieters is uw ervaren loodgieter in Spangen. Neem direct contact op en schakel ons in.

Loodgieterswerkzaamheden

Wij verzorgen diverse loodgieterswerkzaamheden zodat wij u altijd verder kunnen helpen met uw probleem!

Scherpe prijs-kwaliteit

Onze loodgieters hanteren een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor leveren wij kwaliteit voor een scherpe prijs!

Gecertificeerde vakmensen

Onze vakmannen staan altijd voor u klaar. Zij zijn voorzien van gecertificeerde diploma’s om het vak bekwaam te kunnen uitvoeren!

Snelle service

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 20:00 en op zaterdag van 12:00 – 16:00. Hierdoor bieden wij u een snelle service aan waarbij we direct een afspraak inplannen!

9

Over ons

  • Oplossen cv storingen
  • Direct hulp bij lekkages
  • Aanleg sanitair
  • Leidingwerk
  • Spoedservice
  • Pinnen of contact betalen
Loodgieter Spangen

Loodgieter in Spangen: hulp bij loodgietersklussen!

Voor het uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen binnen en buiten uw woning, kunt u op de hulp van onze betrouwbare loodgieter in Spangen rekenen. Met een ruime ervaring in het vak kan de loodgieter u op een snelle en vakkundige wijze op weg helpen. Naast de verschillende klussen die de loodgieter uit Spangen voor u uitvoert, kan onze loodgieter u tevens van passend advies voorzien. Weet u bijvoorbeeld of het slimmer is om een combiketel, een hr-ketel of een losse cv-ketel te kopen? Wij vertellen u er graag meer over, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Naast het advies wat wij u over de aanschaf van de cv-ketel kunnen geven, kunnen we u ook over verschillende andere zaken adviseren.

Tip: heeft u een klus die u zo snel mogelijk uit wilt laten voeren door een loodgieter in Spangen? Schakel in dat geval onze spoedloodgieter in! Denk bijvoorbeeld aan een probleem in uw afvoer, een lekkage rond uw leidingen, enzovoorts. Dergelijke klussen kunnen vaak niet tot een volgende werkdag wachten om erger te voorkomen.

Installatieklussen van de loodgieter in Spangen

Onze loodgieter in Spangen kan u met verschillende installatieklussen op weg helpen. Zo kunnen we de leidingen in uw woning aanleggen bij een nieuw- of aanbouw, kunnen we sanitaire voorzieningen aansluiten op uw bestaande afvoer en leidingnetwerk, enzovoorts. Het is erg belangrijk om dergelijke installatieklussen op een vakkundige en nauwkeurige wijze uit te voeren, om de kans op complicaties te minimaliseren. Een veelvoorkomende complicatie is een lekkage rond de aangelegde leidingen, die vaak het gevolg is van speling tussen leidingstukken. Ook kunnen de leidingstukken tijdens het leggen daarvan beschadigd zijn geraakt en hierdoor kleine gaatjes bevatten.

Onderhoud uit laten voeren in huis

Naast de verschillende installatieklussen die onze loodgieter in Spangen voor u uit kan voeren, kan de loodgieter u ook helpen bij het uitvoeren van verschillende onderhoudsklussen binnen uw woning. Denk aan het doorspuiten van de afvoer onder uw sanitaire voorzieningen. Het doorspuiten van de afvoer is belangrijk om ernstige problemen in de afvoer te voorkomen. Mocht er sprake zijn van een verstopping, dan brengt dit een nare stank met zich mee en is het niet altijd mogelijk om uw sanitaire voorzieningen nog te gebruiken.

Ook kan de loodgieter uit Spangen uw leidingen preventief controleren op lekkages. Door lekkages in een vroeg stadium aan te pakken, kan een ernstige waterschade aan uw woning voorkomen worden.

Bel nu de loodgieter in Spangen

Call Now Button